Nieuws

Mathijsen: ‘De persoonlijke fouten moeten eruit’

on

Joris Mathijsen kijkt met gemengde gevoelens terug op de puntendeling van Feyenoord. De verdediger speelde zondag met zijn ploeg met 3-3 gelijk tegen NEC en is van mening dat er meer in had gezeten voor de Rotterdammers.

“Met alle respect voor NEC, maar als je ziet hoe de wedstrijd verloopt mag je hier nooit punten verliezen”, zei de 84-voudig Oranje-international na afloop voor de camera van de NOS. “Voor hetzelfde geld konden ze nog meer doelpunten maken, want ik denk dat Mulder ons ook een paar keer heeft gered. Het was niet best.”

“Het is eigenlijk heel dubbel, want het was eigenlijk best wel goed”, vervolgde de mandekker. “Alleen op drie, vier momenten geef je door persoonlijke fouten NEC de kans om een doelpunt te maken. Dat moet eruit. Als je persoonlijke fouten maakt, te makkelijk denkt en altijd maar de voetballende oplossing wil zoeken, dan kun je zomaar met 3-0 achter staan in de rust. Iedereen moet zijn verantwoording nemen. Dat is waar Feyenoord naar toe moet.”

“Wat ik al zei, je hebt een dubbel gevoel. We speelden in balbezit lekker fel en konden toch vaak de vrije man vinden. We creëerden veel kansen en dan is het eigenlijk zonde dat je tegen zo’n ploeg kansen weggeeft, waardoor je een wedstrijd kan verliezen”, zo besloot Mathijsen zijn relaas.

Bron: Soccernews.nl

20130915-232352.jpg

You must be logged in to post a comment Login