Nieuws

Mathijsen beleeft bijzondere middag in de Efteling

on

Joris Mathijsen heeft maandag namens Feyenoord in het kader van de Eredivisie Dagen een bezoek gebracht aan de Efteling. De verdediger beleefde een razend drukke middag in het attractiepark in het Brabantse Kaatsheuvel, waar bezoekers onder meer de gelegenheid kregen om op de foto te gaan met Mathijsen of een handtekening aan hem te vragen.

Als offical supplier van de Eredivisie organiseert de Efteling de Eredivisie Dagen van 13 februari tot 1 maart. Gedurende die periode is er midden in het park een groot clubhuis ingericht, waar de shirts van alle eredivisieclubs zijn opgehangen en bezoekers kunnen deelnemen aan diverse voetbalactiviteiten. Daarnaast is er dagelijks een speler van een eredivisieclub te gast in het clubhuis.

Voor Mathijsen betekende het bezoek aan de Efteling bijna een thuiswedstrijd, aangezien de 84-voudig international woonachtig is in het nabijgelegen Goirle. ‘Mijn kinderen zijn helemaal gek van het park’, vertelde de verdediger tussen het bijna non-stop zetten van zijn handtekening. ‘We hebben zelf een abonnement en omdat we in de buurt wonen is het voor ons ideaal om bijvoorbeeld als de kinderen uit school zijn nog even te gaan.’

Mathijsen nam tijdens zijn twee uur durende bezoek uitgebreid de tijd om met de toegestroomde kinderen op de foto te gaan. ‘Als we van PEC Zwolle hadden gewonnen had ik hier met een lekkerder gevoel gestaan, maar ik geniet erg van het plezier van de kinderen. De Efteling is voor hen sowieso al een bijzonder dagje uit en de aanwezigheid van voetballers uit de Eredivisie maakt het voor hen extra leuk.’

Nadat het officiële gedeelde van de middag ten einde was, maakte Mathijsen van de gelegenheid gebruik om samen met zijn aanwezige gezin nog een rondje door het park te maken. Al snel sleurde zijn zoontje hem mee naar diens favoriete attractie Joris en de Draak, waarna het tweetal lachend de trappen beklom voor een afsluitend ritje in de achtbaan.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login