Nieuws

Martins Indi-steward geniet: ‘Dit kan alleen bij Feyenoord’

on

De wedstrijd Feyenoord – Olympiakos kende van de Rotterdamse kant weinig helden. Toch was er een iemand die bijzonder goede herinneringen aan de wedstrijd overhield. Steward Earl Daniels werd door duizenden supporters toegezongen. ”Het was geweldig!”
”De supporters vinden dat ik op de oud-Feyenoordverdediger Bruno Martins Indi lijk. Ik word wel vaker toegezongen, maar duizenden supporters die zingen ”Bruno Martins Indi ja ja ja” dat maak je toch nooit mee?”
Earl die zelf ook fanatiek Feyenoord-supporter is, kan de humor wel waarderen. ”Ik werk sinds januari in de Kuip als steward. Vaak roepen mensen al ‘Bruno’ naar mij”, vertelt de 33-jarige Rotterdammer.
”De wedstrijd tegen de Grieken was niet goed en om dan mee te doen met een geintje van het publiek is alleen maar leuk.”
Ook als Earl niet werkzaam is in de Kuip krijgt hij de nodige aandacht: ”Als ik op vakantie ben komen er altijd mensen naar mij toe die met me op de foto willen en echt denken dat ik Martins Indi ben. Ik vind het schitterend”

De gelijkenissen en de geintjes die over de steward worden gemaakt, ervaart Earl niet als vervelend. ”Feyenoordsupporters komen vaak negatief in het nieuws, maar dit maak je toch nergens anders mee. Deze fans en deze humor kom je alleen maar in de Kuip tegen, daarom werk ik hier zo graag.”

Bruno Martins Indi voetbalde 4 seizoenen in de Kuip voordat hij in 2014 naar FC Porto vertrok.

Bron: Rijnmond.nl

Filmpje van Look-A -like Bruno Martins Indi 

http://m.youtube.com/watch?v=SYRgXRMUWuU

You must be logged in to post a comment Login