Nieuws

Martins Indi: ‘Nu tweede worden is knappere prestatie dan twee jaar geleden’

on

Feyenoord probeert woensdagavond een nieuwe stap te zetten richting de tweede plaats op de eindrangschikking in de Eredivisie. De ploeg van Ronald Koeman staat momenteel op de plek achter koploper Ajax, maar met nog vijf wedstrijden te gaan is de voorsprong op achtervolgers Vitesse, PSV en FC Twente maar klein. Feyenoord kan zich uit bij Heracles Almelo dus geen misstap veroorloven.

Twee jaar geleden plaatsten de Rotterdammers zich ook al voor de voorrondes van de Champions League. “Als we nu weer tweede worden, vind ik dat een knappere prestatie dan in het seizoen 2011/12”, zegt verdediger Bruno Martins Indi tegen Sp!ts. “Toen werden we als het lachertje van de Eredivisie gezien. Daar hebben we destijds mee afgerekend, maar nu komt er veel meer druk bij kijken omdat de mensen ook daadwerkelijk hoge verwachtingen hebben.”

Na de tweede plaats van twee jaar geleden werd Feyenoord gehuldigd. “Het was toen erg leuk, er kwamen een hoop emoties los. Ik heb geen idee wat de plannen zijn, maar van mij mag het weer”, lacht Martins Indi. Na de wedstrijd tegen Heracles speelt Feyenoord dit seizoen nog tegen RKC Waalwijk (thuis), PSV (uit), SC Cambuur (thuis) en AZ (uit).

Bron: Soccernews.nl

20140402-092654.jpg

You must be logged in to post a comment Login