Nieuws

‘Martins Indi kan zich niet vinden in geboden salaris Porto en kijkt verder’

on

Bruno Martins Indi lijkt niet aan de slag te gaan in zijn geboorteland Portugal. De 22-jarige centrale verdediger annex linksback van Feyenoord wordt al langere tijd nadrukkelijk gevolgd door FC Porto, dat een bod neerlegde in Rotterdam-Zuid en graag snel zaken wilde doen. Voordat Feyenoord überhaupt ‘ja’ of ‘nee’ kan zeggen lijkt Martins Indi zelf echter al een streep te zetten door een overgang naar de Portugezen.

Correio da Manhã weet dat Martins Indi zich niet kan vinden in het hem geboden salaris. Bovendien gaat hij liever aan de slag in de Premier League, dan in de Liga Sagres. Hij heeft er nu vier seizoenen in De Kuip opzitten en lijkt onhoudbaar geworden voor Feyenoord: met zijn goede optredens op het WK 2014 in Brazilië trekt hij de aandacht van de topclubs. Martins Indi zou daarnaast hopen dat hij wellicht met Louis van Gaal mee kan naar Manchester United.

United heeft afscheid genomen van Nemanja Vidic, die naar Internazionale is gegaan, en van zijn collega Rio Ferdinand. Die is dicht bij een contract bij Queens Park Rangers. Van Gaal zal de selectie van the Red Devils verder doorlichten en waar nodig versterken. De zekere lijkende Ander Herrera lijkt dinsdag al aangekondigd te kunnen worden.

Bron: Soccernews.nl

20140624-163933-59973693.jpg

You must be logged in to post a comment Login