Nieuws

Martins Indi: “Ik klik goed met Van Gaal”

on

Het gaat snel met de carrière van Bruno Martins Indi. Binnen een paar maanden is de Feyenoorder uitgegroeid tot een vaste waarde bij het Nederlands elftal.

De twintigjarige verdediger werd door Louis van Gaal bij Oranje gehaald. Tijdens een training riep de bondscoach al eens dat hij van Martins Indi houdt. “Zoiets zeggen trainers niet vaak tegen je, hè”, vertelt Martins Indi in Voetbal International. “Ik probeer gewoon mijn best te doen voor de trainer onder wie ik werk.”

“Ik wil niet slijmerig overkomen, maar ik klik heel goed met Van Gaal. Eigenlijk vanaf het eerste moment”, vervolgt Martins Indi. “Ik kwam voor de eerste keer bij Oranje en gaf hem een hand. Hij zei: ‘Hoe gaat het?’ Ik antwoordde: ‘Goed en met u?’, waarop hij weer zei: ‘Met mij gaat het altijd goed als ik jou zie spelen’. Dat is dan toch leuk?”

“Daarna hebben we uitgebreid gesproken, waarover kan ik niet vertellen wat dat is privé. Ik praat graag met zulke mensen. Ronald Koeman, Van Gaal, Danny Blind, ik word er beter van”, aldus de getalenteerde verdediger, die is opgenomen in de voorselectie voor de oefeninterland tegen Duitsland.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login