Nieuws

Martins Indi heeft krediet als linksback

on

Ronald Koeman is niet van plan om Bruno Martins Indi op korte termijn van de linksbackpositie af te halen. De trainer van Feyenoord wil dat de verdediger zich gaat bewijzen op die plek. Martins Indi hoeft in ieder geval niet te rekenen op een plek als centrale verdediger.

“Bruno speelt liever centraal, maar als linksback kan hij prima uit de voeten”, tekende Voetbal International woensdag op uit de mond van Koeman. “Dat heeft hij bij Feyenoord en het Nederlands elftal laten zien. Nu moet hij dat weer doen bij Feyenoord. Bruno heeft heel lang back gespeeld, maar door alle kritiek op Joris Mathijsen wordt het ineens een item dat hij minder zou kunnen dan centraal. Nou, ik ben heel tevreden over Mathijsen.”

Koeman sprak maandag met Martins Indi. “Hij kan en moet beter spelen dan hij momenteel doet. Ik heb na de wedstrijd in Zwolle iets over Bruno gezegd en hij hoort of leest dat zelf ook. Daarom heb ik hem apart genomen. Hij heeft echter nog genoeg krediet bij mij, maar hij moet wel oppassen”, zo besloot de oefenmeester.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login