Nieuws

‘Martins Indi gaat uit van nog een jaar bij Feyenoord’

on

Zoals het er nu naar uit ziet blijft Bruno Martins Indi nog een seizoen bij Feyenoord. Hoewel er geen concrete belangstelling is voor de verdediger, blijft er een vraagteken boven het hoofd van de international hangen. In een gesprek met trainer Ronald Koeman heeft Martins Indi aangegeven zich te richten op nog een jaar in De Kuip.

‘Ik heb Bruno gisteren (maandag, red.) gesproken en naar zijn situatie gevraagd. Zoals wij bij Feyenoord weten heeft niemand zich nog voor hem gemeld. Dat heeft hij zelf ook aangegeven. Hij gaat gewoon uit van het feit dat hij in ieder geval nog een jaar bij Feyenoord speelt,’ zegt Koeman tegenover RTV Rijnmond.

Martins Indi heeft meerdere keren laten weten dat hij niet nog een seizoen als linksback wil fungeren. De 21-jarige Feyenoorder is van mening dat hij beter tot zijn recht komt in het centrum van de defensie, maar zijn coach hecht daar geen waarde aan: ‘Daar praat ik niet meer over, want dat is al zo vaak het onderwerp geweest. Ik kies voor het beste elftal.’

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login