Nieuws

Martins Indi bevestigt dat hij Feyenoord gaat verlaten

on

Bruno Martins Indi heeft bevestigd dat hij Feyenoord zo goed als zeker gaat verlaten voor FC Porto. In het Algemeen Dagblad loopt de verdediger van het Nederlands elftal alvast vooruit op zijn miljoenentransfer naar Portugal.

Feyenoord en FC Porto hebben al een akkoord bereikt over een transfersom van circa acht miljoen euro. Martins Indi moet nog wel tot een persoonlijk akkoord komen, waarna de medische keuring de deal moet beklinken. “Het zou voor mij een heel mooie stap zijn. Ze hebben een heel goede trainer die veel vertrouwen in mij heeft. Als verdediger, maar ook in mijn voetballende kwaliteiten”, zegt Martins Indi donderdag.

De Oranje-international is geboren in Portugal en heeft daardoor een sterke binding met het land. “Portugal zit in mijn hart. Ook daarom zou het mooi passen. Het is afwachten of het allemaal helemaal rondkomt, maar het ziet er volgens mij wel goed uit. FC Porto is een hele mooie club”, besluit Martins Indi, die na het WK gekeurd zal worden door de Portugese topclub.

Bron: Soccernews.nl

20140703-084351-31431732.jpg

You must be logged in to post a comment Login