Nieuws

Martins Indi: ‘Bal mag nooit langs muur, nooit’

on

Bruno Martins Indi vond dat Feyenoord zichzelf op bezoek bij Go Ahead Eagles tekort had gedaan. De verdediger neemt zijn elftal de tweede tegentreffer kwalijk.

In de eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht voor Feyenoord, dat domineerde en bij rust verdiend leidde door een treffer van Stefan de Vrij. Dat het scorebord na negentig minuten een eindstand van 2-2 aangaf, was voor Martins Indi dan ook onbegrijpelijk.

“Zij schieten in heel de wedstrijd misschien maar drie keer op doel”, liet de verdediger weten aan VoetbalPrimeur. “Daaruit blijkt maar weer dat een wedstrijd wordt beslist op details. Wij moeten het hier gewoon veel eerder afmaken. Ik vond dat we goed speelden. Ook in de tweede helft kwamen we niet echt in de problemen. We voelden dat we heersten.”

Het overwicht leek Feyenoord lange tijd ook een nipte zege op te leveren, maar een vrije trap van Marnix Kolder bezorgde Go Ahead een laat punt. “De bal mag nooit langs de muur. Nooit”, sprak Martins Indi duidelijke taal over het veelbesproken moment. “Het kost je de koppositie en dan is het logisch dat je daar flink van baalt.”

Bron: voetbalprimeur.nl

20131021-073038.jpg

You must be logged in to post a comment Login