Nieuws

Marsman: “Volgens mij ging er alles fout wat er fout kon gaan”

on

Na Dick Advocaat was het de beurt aan Nick Marsman om voor de camera van ESPN zijn verhaal te doen. Marsman: “Zeker de eerste helft was extreem slordig en ik weet niet waar het precies aan lag, maar volgens mij ging er alles fout wat er fout kon gaan.”

Marsman vervolgt: “Ik ken onze kwaliteiten en we weten dat we een goed team hebben en dat we het kunnen. Maar als je zo begint aan de wedstrijd en na 12 minuten met 2-0 achter staat dan weet je dat het moeilijk gaat worden. De tweede helft lieten we bij vlagen zien wat we allemaal kunnen.”

Over het kolderieke moment dat Marsman een situatie volledig verkeerd inschatte waardoor Narsingh kon scoren zei Marsman: “Het is niet goed van mij dat ik daar in meeging. Ik had verwacht dat ie iets verder door zou stuiteren, maar uiteindelijk is het goed gekeept van Marcos.”

Tenslotte wilde verslaggever Schildkamp weten of Marsman verwacht had dat hij vorige week zondag gepasseerd zou worden. De doelman van de Rotterdammerste weten dat hij dat niet helemaal had verwacht. “Ik deed het goed en was met een goede reeks bezig. Ik ken de kwaliteiten van Justin, maar ik had gehoopt te mogen blijven staan. Uiteindelijk is het de keuze van de trainer en dat respecteer ik.”

Over het komende seizoen zegt Marsman: “Een keeper wil spelen. Je kijkt naar het niveau en de spelers om je heen. Ik wil strijden om de prijzen en meedoen op hoogste niveau. Ik moet een goede afweging maken over wat ik volgend seizoen ga doen.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply