Nieuws

Marsman over toekomst: “Er spelen een paar dingen, maar ik ben ook nog met Feyenoord in gesprek”

on

Tijdens de afsluitende persconferentie na de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord konden de aanwezige journalisten vragen stellen aan Nick Marsman. ESPN zond de persconferentie uit op ESPN2 De doelman van Feyenoord kreeg de vraag van Rijnmond-verslaggever Denis van Eersel of plek twee nu niet meer haalbaar is voor Feyenoord.

“Je weet het nooit in het voetbal, maar ik denk wel dat het die kant op gaat. Ik denk ook dat het voor ons belangrijk is om van wedstrijd tot wedstrijd te kijken, want wij hebben het tegen iedere tegenstander moeilijk.”

Over zijn eigen prestatie is Marsman tevreden: “Ik heb het team geprobeerd te helpen, waar nodig. Ik baal er wel van dat we de eerste helft de score niet konden uitbouwen.”

Op de vraag van een journalist of Marsman klaar is voor Oranje, laat de doelman van Feyenoord weten: “Voor mij is elke wedstrijs die speel een bonus. Ik heb dit jaar veel kansen gekregen om te spelen en ik kijk zelf van wedstrijd naar wedstrijd en daar doe ik mijn stinkende best voor.”

Over de concurrentiestrijd met Bijlow laat Marsman weten: “Ik ken Justin heel goed en hij is gewoon een gele goede keeper, dus ik snap dat de staf hem graag in het team zien. Voor mij is het “iedere wedstrijd die ik meepak is er eentje.” Waardoor het lijkt alsof Marsman zich schikt in zijn rol als reservekeeper.

Tenslotte wilde een verslaggever weten of er al interesse in Nick Marsman is. De dertig jarige doelman keept dit seizoen naar behoren is al meerdere malen onderscheidend geweest en de journalist kan zich voorstellen dat er door zijn goede spel interesse in de doelman zou kunnen zijn. Marsman: “Er spelen een paar dingen, maar ik ben ook nog met Feyenoord in gesprek.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply