Nieuws

Marsman gaat concurrentiestrijd aan met Bijlow: ‘Smaakt naar meer’

on

Nick Marsman is volgens Rijnmond.nl allesbehalve van plan om zich zo maar neer te leggen bij een rol als reservekeeper bij Feyenoord. “Uiteindelijk ben ik gekomen om de kans te krijgen om wedstrijden in De Kuip te spelen. Die heb ik gehad en dat smaakt naar meer”, zegt de geboren Zwollenaar.

De doelman gaat naar eigen zeggen graag de concurrentiestrijd met eerste keeper Justin Bijlow aan. “Dat weet Justin ook. Hij heeft het heel goed gedaan. Dat heeft iedereen gezien. Het is aan mij om hem het zo moeilijk mogelijk te maken. Daar wordt hij denk ik ook beter van. We zijn goed bezig om het uiterste uit elkaar te halen.”

Marsman had niet verwacht dat hij zo veel minuten zou kunnen maken. “Ik heb een aantal wedstrijden kunnen spelen en dat is heel mooi. En toen Kenneth wegging ben ik nog een plekje opgeschoven.”

Marsman stond afgelopen seizoen vier maal onder de lat in een officiële wedstrijd van Feyenoord 1. Voor de competitie keepte hij in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle en de uitwedstrijd tegen Vitesse. In de Europa League keepte de 29-jarige doelman in de thuiswedstrijd tegen Rangers Fc en in het uitduel tegen FC Porto.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login