Nieuws

Mark Otten nieuwe trainer Feyenoord O15

on

Oud-speler Mark Otten is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe trainer van Feyenoord Onder 15. De voormalige verdediger komt over van N.E.C., waar hij eveneens trainer was van Onder 15. Bij Feyenoord is Otten de opvolger van Jeffrey Oost, die aan de slag gaat als assistent-trainer bovenbouw en scout bij Feyenoord Academy.

.
Otten is blij met de stap naar Feyenoord. ‘Ik ben van jongs af aan opgegroeid als Feyenoord-supporter en het motto “geen woorden maar daden”. Na een jaar als jeugdtrainer bij N.E.C. leek een stap naar Feyenoord mij in eerste instantie te vroeg, maar na de gesprekken die we hebben gevoerd was het gevoel van beide kanten zo goed dat ik toch heb besloten voor deze kans te gaan. Als Feyenoord komt, kun je ook alleen maar ja zeggen. Ik kijk er naar uit om te beginnen.’

.

Otten stond eerder tussen 2004 en 2007 onder contract bij Feyenoord. Op 18-jarige leeftijd werd hij overgenomen door N.E.C. en vervolgens voor twee seizoenen verhuurd aan Excelsior. Na een jaar op huurbasis op N.E.C. maakte Otten de definitieve overstap naar de club uit Nijmegen. Later kwam hij ook nog uit voor Ferencváros in Hongarije.

.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen voor Onder 15 begint eind juli.

.

Foto: Aad Zwartepoorte

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login