Nieuws

Mario Been na drie jaar terug in De Kuip

on

Mario Been heeft woensdagavond voor het eerst sinds zijn vertrek bij Feyenoord voet gezet in De Kuip. De trainer is bij de wedstrijd tegen Besiktas actief als analyticus van FOX Sports. Been werd in de zomer van 2011 ontslagen bij de Rotterdamse club, waar hij min of meer werd ‘weggestemd’ door de toenmalige selectie.
“Het is hartstikke leuk en speciaal om terug te zijn. Je moet negatieve gevoelens laten rusten” zegt de 50-jarige Rotterdammer tegenover RTV Rijnmond. Been kon het na zijn vertrek lange tijd niet opbrengen om het stadion te bezoeken. De voormalig trainer en speler van Feyenoord heeft ook een mening over de huidige coach die met de scepter zwaait in Rotterdam. “Fred Rutten is een goede trainer. Het instapmoment is slecht, maar het voordeel is dat iedereen dat weet.”

Been stond tussen 1982 en 1988 als speler onder contract bij Feyenoord. In 2009 werd hij trainer in De Kuip, waar hij in zijn eerste seizoen als vierde eindigde en zijn laatste jaar besloot met een tiende plaats. Daarna ging hij aan de slag bij Racing Genk. Op dit moment is Been clubloos.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login