Nieuws

Mario Been denkt na over trainerschap NEC

on

Mario Been is gepolst om hoofdtrainer te worden van NEC. Ruud Brood uit Gorinchem vertrekt naar PSV om assistent te worden van Philip Cocu. De Nijmegenaren hebben daarna hun oog laten vallen op Mario Been. “Ik ga er over nadenken”, aldus de Rotterdammer, die afgelopen seizoen analyticus was van FOX Sports.
Been is een aantal dagen geleden gebeld door Johan Hansma. “Ik heb hem gezegd dat ik er over na ga denken. Maar het is wel van een paar dingen afhankelijk. Of er een selectie komt die ere- of eerstedivisie-waardig is bijvoorbeeld.”

Op de vraag of Excelsior ook een optie zou zijn voor Been is hij stellig. “Nee. Ik heb een fantastische tijd bij Excelsior gehad, maar bij NEC heb ik een ander gevoel. Bovendien heb ik nog helemaal niks van Excelsior gehoord, dus dat is ook totaal niet aan de orde.”
Bij NEC was Mario Been uiterst succesvol. Tussen 2006 en 2009 haalde hij Europees voetbal en overwinterde hij zelfs met de Nijmegenaren. In mei 2009 nam Been afscheid van NEC in het duel met Sparta (1-1). Overal in de Goffert hingen spandoeken met uitspraken van Been, waarvan ‘Alles komt goed’ de meest treffende was.
Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login