Nieuws

Marcel de Geus gehuldigd voor 25 jaar dienstverband

on

Fysiotherapeut Marcel de Geus is op 1 juli aanstaande 25 jaar officieel in dienst van Feyenoord. Om die reden is hij zaterdagochtend na afloop van de laatste trainingen gehuldigd, voordat de zomerstop van Feyenoord Academy officieel begint. Uit handen van Academy-manager Raymond van Meenen en hoofd opleidingen Stanley Brard ontving De Geus een speciale oorkonde en een bos bloemen.

De Geus heeft de afgelopen 25 jaar verschillende functies vervuld binnen Feyenoord. Ruim veertien seizoenen werkte hij als (sport)fysiotherapeut bij het eerste elftal. Het kampioenschap van 1999 en het winnen van de UEFA Cup in 2002 beschouwt de immer op de achtergrond functionerende De Geus als twee van de absolute hoogtepunten uit die periode. 

In 2008 volgde de overstap naar de jeugdopleiding op Varkenoord, waar hij tien jaar lang de verantwoordelijkheid kreeg over de medische afdeling van de Academy. In de zomer van 2019 wisselde De Geus zijn rol als coördinator van de medische staf in voor die van eerste fysiotherapeut. Na het afgelopen seizoen de teambegeleiding van Onder 16 voor zijn rekening te hebben genomen, zal hij het komend seizoen actief zijn bij Onder 17.

‘Het werken met spelers en de zorg voor hun welzijn heb ik altijd het allerbelangrijkste in mijn werk gevonden. In welke rol dan ook. Ik ben er trots op al zo lang onderdeel uit te kunnen maken van deze club, en hoop dat nog lange tijd te kunnen doen,’ aldus De Geus.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login