Nieuws

Manu snapt reputatie over moeilijke persoonlijkheid niet

on

Elvis Manu snapt niet dat hij een reputatie als moeilijke persoonlijkheid geniet. De aanvaller van Feyenoord hoopt na twee verhuurperiodes zijn kans te grijpen in de Kuip.

“Het enige dat ik kan bedenken is dat ik een duidelijke eigen wil heb, dus misschien vinden mensen me eigenwijs, maar lastig ben ik zeker niet”, gaat hij via de officiële kanalen van de club in op zijn reputatie. De pas 21-jarige Manu geldt al lange tijd als groot talent, maar liet dat in Rotterdam vooralsnog niet zien. Dit seizoen hoopt hij, na twee verhuurperiodes bij Excelsior en SC Cambuur, door te breken bij Feyenoord.

“Bij Excelsior heb ik de andere kant van de medaille gezien. Door een periode in de Eerste Divisie te spelen leer je koesteren wat je bij Feyenoord hebt. Ik ben er mentaal sterker van geworden en het werkt als motivatie. Maar ik hoop nooit meer in de Eerste Divisie terug keren”, vervolgt Manu. “Ik was dan ook blij met de kans die ik van Cambuur kreeg. Bij Cambuur kon ik mezelf op het hoogste niveau in de kijker spelen.”

“Het belangrijkste dat ik daar heb geleerd is wat er gevraagd wordt als je elke week een wedstrijd op Eredivisie-niveau moet spelen. Ik heb daar echt het vak en op eigen benen te staan geleerd. Cambuur is in Leeuwarden heel groot. Ik heb echt genoten van mijn tijd in Leeuwarden”, aldus de aanvaller.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_6442.PNG

You must be logged in to post a comment Login