Nieuws

Manu opgeroepen voor Jong Oranje

on

Jong Oranje mist komende maandag in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Slowakije Terell Ondaan. De aanvaller van Willem II heeft te veel last van een schouderblessure die hij opliep in de wedstrijd tegen Georgië op 4 september (0-1).

Bondscoach Adrie Koster heeft Elvis Manu van Feyenoord toegevoegd aan de selectie. Voor Manu is het de eerste keer dat hij wordt opgeroepen voor Jong Oranje. De in Dordrecht geboren aanvaller kwam dit seizoen tot vier wedstrijden in de Eredivisie.

Het team van Koster is koploper in groep 3 met zestien punten. Slowakije volgt met veertien punten. De nummers één van de tien poules plus de vier beste nummers twee plaatsen zich voor de beslissende play-offs die in oktober worden gespeeld. Het EK onder 21 vindt volgend jaar plaats in Tsjechië.

De selectie van Jong Oranje
Joost van Aken (SC Heerenveen), Nathan Aké (Chelsea), Jean-Paul Boëtius (Feyenoord), Joshua Brenet (PSV), Luc Castaignos (FC Twente), Marco van Ginkel (Chelsea), Warner Hahn (Feyenoord), Mickey van der Hart (Go Ahead Eagles), Jorrit Hendrix (PSV), Mike van der Hoorn (Ajax), Guus Hupperts (AZ), Ruben Ligeon (Ajax), Jurgen Locadia (PSV), Elvis Manu (Feyenoord), Joris van Overeem (FC Dordrecht), Quincy Promes (Spartak Moskou), Karim Rekik (PSV), Daley Sinkgraven (SC Heerenveen), Tonny Trindade de Vilhena (Feyenoord), Mike te Wierik (Heracles).

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_6442.PNG

You must be logged in to post a comment Login