Nieuws

Manu: “Natuurlijk niet leuk voor Feyenoord”

on

Zonder internationals speelde Feyenoord donderdagmiddag een oefenduel met Excelsior. De club uit de Jupiler League bleek met 4-1 te sterk voor de ‘grote broer’, die op Varkenoord nauwelijks kansen wist te creëren.

Na afloop van de nederlaag wilde Feyenoord-trainer Ronald Koeman niets kwijt over de ruime nederlaag. “Ik zie geen enkele reden om te reageren”, zei hij kortaf tegenover het Algemeen Dagblad. De oefenmeester baalde van het spel van zijn ploeg, maar ook het uitlekken van de wedstrijd zat hem dwars. Hij wilde van blessures teruggekeerde spelers in alle rust ritme op laten doen en daarnaast jonge talenten aan het werk zien, twee Tweets van jonge spelers zorgden echter voor toeloop.

Elvis Manu, de door Feyenoord aan Excelsior verhuurde aanvaller, leefde mee met Koeman en zijn ploeg. “Ik snap wel dat ze het stil wilden houden. Zij spelen niet met het sterkste team en dan gebeurt dit. Dat is natuurlijk niet leuk voor hun.”

Koeman begon het duel in zijn sterkst mogelijke opstelling, met selectiespelers Kamohelo Mokotjo, Joris Mathijsen, Kaj Ramsteijn, Ruud Vormer, John Goossens, Guyon Fernandez, Mitchell te Vrede en Wesley Verhoek in de basis. Verdediger Mathijsen speelde voor het eerst na zijn blessure weer mee, hij kwam in totaal een uur in actie.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login