Nieuws

“Manu moet nog veel leren om de grote man te worden”

on

Fred Rutten was na de 1-0 zege bij SC Cambuur erg tevreden met het resultaat, maar zag verder nog wel genoeg verbeterpunten. De trainer van Feyenoord vond bijvoorbeeld dat Elvis Manu niet zijn sterkste wedstrijd speelde. De aanvaller, die dit seizoen veel geprezen wordt, werd na een uur naar de kant gehaald.

“Aan het begin van je carrière heb je te maken met verschillende fases”, begon Rutten tegenover FOX Sports. “Soms ben je heel belangrijk, omdat je bijvoorbeeld een cruciaal doelpunt maakt. Maar dat wil niet zeggen dat je er dan al bent. Hij is nog niet de grote man, al bekijken sommige mensen hem wel al op die manier. Hij moet nog wel wat leren als hij echt de grote man wil worden.”

De coach was wel tevreden over de teamprestatie. “Ik ben het meest tevreden over het karakter dat het team heeft getoond. Wedstrijden op kunstgras zijn altijd erg lastig en nu hadden we ook nog een zware reis in de benen. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk het spel van Cambuur te ontregelen, maar daarbij vergaten we zelf te voetballen. We hadden in de slotfase meer kunnen profiteren van de ruimtes die er lagen.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_8408.PNG

You must be logged in to post a comment Login