Nieuws

Manu kiest definitief voor Ghana

on

Elvis Manu heeft de knoop doorgehakt en komt na de zomer uit voor het nationale team van Ghana. De aanvaller van Feyenoord bevestigde dat dinsdag. ”Ik heb nagedacht over waar ik veel tot spelen toe zou komen en heb daarom voor Ghana gekozen”, verklaart Manu.

Voor de 21-jarige vleugelspeler, die deze vakantieperiode gebruikt om fit te worden bij Tony’s Football School, is het een droom die uitkomt. ”We zijn op dit moment bezig om de papieren rond te maken en als dat goed gaat, kan ik er bij de volgende interland in september bij zijn. Ik denk dat voor je land en op het internationale podium spelen het mooiste is, wat er bestaat en dat is voor mij niet anders. Het is wel een besluit dat niet meer teruggedraaid kan worden, maar ik sta voor honderd procent achter mijn keuze.”

Zondag traint Manu met Feyenoord voor het eerst in het nieuwe voetbaljaar. ”Vier weken vakantie is meer dan genoeg. Zondag hebben we de eerste training en dat is vooral leuk voor het publiek. Voor mij is het leuk om de jongens allemaal weer te zien. We gaan een hoop lol maken, al moet er natuurlijk ook serieus getraind worden tijdens bijvoorbeeld het trainingskamp. Daar gaan we voor”, aldus Manu.
Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login