Nieuws

Manu: ‘Ik raakte hem op zijn kuit, maar heb hem niet willen blesseren’

on

Feyenoord is het nieuwe seizoen begonnen met een overwinning. De lastige uitwedstrijd tegen ADO Den Haag werd met 0-1 gewonnen, maar goed was het absoluut niet wat de Rotterdammers lieten zien. Pas een minuut voor tijd tekende Mitchell te Vrede voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Trainer Fred Rutten is tevreden, maar ook kritisch.

“Dit is geen maatstaf voor hoe we het seizoen willen spelen. Dat kan en moet absoluut beter”, aldus de oefenmeester in gesprek met FOX Sports. “We maakten veel te vaak de verkeerde keuzes. Tegen tien man moeten de buitenspelers het veld breed houden. De centrale verdedigers kunnen dan het middenveld overslaan met hun ballen. Maar dat gebeurde veel te weinig. Dan moet je als coach wel doorwisselen.”

Elvis Manu maakte in de wedstrijd een nare overtreding op tegenstander Gianni Zuiverloon. De aanvaller van Feyenoord kwam zeer goed weg met geel. “Ik ging druk zetten op Zuiverloon. Ik zette een blok, en Zuiverloon draaide in. Daardoor raakte ik hem op zijn kuit, ik heb hem nooit willen blesseren”, zegt hij tegen RTV Rijnmond.

Bron: voetbalzone.nl

IMG_6442.PNG

You must be logged in to post a comment Login