Feyenoordinbeeld

Manu: ‘Ik ben natuurljk gekomen om doelpunten te maken’

on

Elvis Manu vertrekt op huurbasis naar Go Ahead Eagles, waar hij het seizoen zal afmaken. De 23-jarige aanvaller, oud-speler van Feyenoord, komt bij zijn eigen club Brighton & Hove Albion niet aan de bak.

 .

Manu: ,,Ik zou mezelf niet als de verlosser willen bestempelen, maar ik ben natuurlijk gehaald om doelpunten te maken. Dat verlang ik ook van mezelf. Ik weet dat er druk op je ligt wanneer je wordt gehaald bij een ploeg die onderaan staat, maar daar ga ik onbevangen mee om. Als we ons handhaven en ik daar mijn steentje aan heb bijgedragen, is het halfjaar geslaagd. Verder dan dat kijk ik voorlopig niet.”

.

Manu doorliep de jeugdlopleiding in Rotterdam, maar brak bij Feyenoord nooit helemaal door. Ondanks zijn legendarische winnende goal in de slotfase van het EL-duel met Zorja Loehansk in augustus 2014. Een jaar later vertrok hij naar Brighton, maar ook daar wist hij nooit een basisplek te bemachtigen.

.

Tijdens zijn Feyenoord-tijd kwam Manu op huurbasis uit voor Excelsior en Cambuur Leeuwarden. De tweede helft van vorig seizoen werd hij door Brighton al verhuurd aan Huddersfield Town.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login