Nieuws

Manu: ‘Als ik hier niet had gespeeld, had ik hier als fan op de tribune gezeten’

on

Elvis Manu wil slagen in De Kuip, bij ‘zijn’ club Feyenoord. De 21-jarige aanvaller kwam lange tijd niet voor in de plannen van de club uit Rotterdam, maar na een goed half jaar op huurbasis bij SC Cambuur krijgt hij een nieuwe kans. Een nieuw contract is zijn doel.

Manu speelt immers nog altijd op zijn eerste bescheiden profcontract, dat aan het einde van dit seizoen afloopt. De aanvaller werd in zijn beginperiode naar Excelsior gestuurd, in de kelder van de Jupiler League. Zijn terugkeer bij Feyenoord, met Ronald Koeman als trainer, was geen succes. “Je hoort mij niet zeggen dat ik niets met Koeman had, maar onder de nieuwe trainer voel ik vanaf de eerste seconde volop vertrouwen”, citeert het Algemeen Dagblad.

Bij Cambuur waren Dwight Lodeweges en later Henk de Jong de mensen die Manu nodig had. “Ook zij gaven mij vertrouwen. Daarna voelde ik dat ik toe was aan een kans in De Kuip.” Manu laat zien dat hij kan uitgroeien tot een publieksfavoriet bij de achterban. “Al mijn vrienden zijn supporters van Feyenoord. Als ik hier niet had gespeeld, had ik als fan op de tribune gezeten. Hier wil ik slagen, dit is mijn club.”

Bron: voetbalzone.nl

IMG_8233.PNG

You must be logged in to post a comment Login