Nieuws

‘Mancini ziet serieuze optie in Guidetti’

on

Premier League-club Manchester City ontvangt twintig miljoen euro van AC Milan voor de transfer van Mario Balotelli. De regerend landskampioen van Engeland gaat deze inkomstenbron niet direct benutten op de transfermarkt.

Manchester City gaat de transfersom, uitgestreken over verschillende termijnen, gebruiken om de financiële basis te versterken. Daarmee reageert de club op de invoering van het Financial Fair Play-systeem. Bovendien blijft manager Roberto Mancini geloven in het aanwezige spelersmateriaal.

Met Carlos Tévez, Sergio Agüero en Edin Dzeko bezit City drie topspitsen, terwijl Samir Nasri, David Silva en Scott Sinclair aanvallende assistentie dienen te verlenen. Ondertussen is ook oud-Feyenoorder John Guidetti gestegen in de hiërarchie. De Zweed is volledig hersteld van een hardnekkig virus.

Guidetti maakte reeds zijn rentree in de beloften van City en heeft naar verwachting nog een maand nodig om volledig wedstrijdfit te worden. Nadien is hij volgens The Telegraph een serieuze optie om als vierde spits te fungeren. In het rotatiesysteem moet hem dat een serieuze kans opleveren.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login