Nieuws

‘Manchester United en Feyenoord akkoord over De Vrij’

on

Manchester United legde in twee dagen al 78 miljoen euro neer voor nieuwe spelers en daar komt vermoedelijk nog eens zo’n tien miljoen euro bij. De Engelse topclub heeft naar verluidt immers een akkoord bereikt met Feyenoord over de transfer van Stefan de Vrij.

Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde twitteraccount TransferSources. Er wordt niet gemeld wat Manchester United precies aan Feyenoord zal betalen voor De Vrij, maar vermoedelijk gaat het om een bedrag tussen de zeven en tien miljoen euro. De Oranje-international moet het zelf nog wel eens worden met de Engelse grootmacht en hem wacht ook nog een medische keuring.

Een eventuele transfer van De Vrij zou betekenen dat de mandekker in Engeland herenigd wordt met Louis van Gaal, waar hij momenteel bij het Nederlands elftal ook al mee samenwerkt. Het zou ook op aanraden van Van Gaal zijn dat Manchester United de onderhandelingen met Feyenoord geopend heeft. Eerder werd De Vrij al in verband gebracht met SS Lazio, maar die club wilde niet voldoen aan de vraagprijs.

Bron: Soccernews.nl

20140627-182755-66475734.jpg

You must be logged in to post a comment Login