Nieuws

Manchester United-directeur verlaat trainingskamp voor De Vrij of Hummels

on

Ed Woodward heeft het trainingskamp van Manchester United in de Verenigde Staten verlaten. De directeur van the Red Devils is teruggegaan naar Engeland voor transferzaken, meldt de Manchester Evening News dinsdag. De krant stelt dat het heel goed mogelijk is dat Woodward op het vliegtuig naar Manchester is gestapt om de komst van Stefan de Vrij of Mats Hummels door te nemen.

Vorige week vloog de selectie en technische staf van Manchester United naar Amerika voor de voorbereiding. Woodward vloog ook mee, maar maakte maandag rechtsomkeert. Dat deed hij een jaar geleden ook al, roept de krant in herinnering: toen verbleef de club in Australië. Woodward vloog destijds terug in een poging de transfer van Cesc Fàbregas naar Old Trafford in orde te maken. Dat lukte hem echter niet.

Fàbregas besloot gewoon bij Barcelona te blijven en dus was de terugvlucht van Woodward uiteindelijk vergeefse moeite. Nu lijkt het erop dat de directeur aan de slag gaat met De Vrij of Hummels: United wil er een verdediger bij hebben en zou zowel de naam van de Nederlander als de Duitser hoog op de verlanglijst hebben staan. De Vrij werd eerder gelinkt aan Lazio, maar de kans op die deal lijkt definitief verkeken, ondanks een persoonlijk akkoord tussen De Vrij en de Italianen.

Hummels op zijn beurt staat er goed op bij Barcelona, dat net als United al geruime tijd bezig is met het versterken van de laatste linie. De Spanjaarden boekten nog niet zoveel succes en zagen verschillende clubs ‘nee’ zeggen toen Barcelona ze benaderde.

Bron: Soccernews.nl

20140722-130532-47132559.jpg

You must be logged in to post a comment Login