Nieuws

Manchester City hoopt op Rodney Kongolo

on

Feyenoord moet opnieuw vrezen voor het vertrek van een jeugdspeler. Na spelers als Jeffrey Bruma (Chelsea), Kyle Ebecilio (Arsenal), Karim Rekik (Manchester City) en Nathan Aké (Chelsea) mag ook Rodney Kongolo hopen op een transfer naar een Engelse topclub, want volgens Goal hoopt City hem over te nemen.

Daarbij heeft de onttroond landskampioen van Engeland concurrentie van Chelsea, Liverpool en Arsenal. City hoopt de concurrenten te slim af te zijn en ontvangt het vijftienjarige broertje van verdediger Terence deze week in Manchester. Rodney, een middenvelder die in de Engelse media wordt betiteld als ‘de nieuwe Patrick Viera’, zal de omstandigheden aldaar bekijken.

Kongolo werd in januari vijftien jaar en heeft derhalve nog geen contract bij Feyenoord. Vier maanden geleden vertelde technisch directeur Martin van Geel nog niets te weten van concrete interesse. “Onze jeugdspelers worden gevolgd, dat weten wij wel. Maar van serieuze interesse in Rodney is ons op dit moment niets bekend. Maar Rodney is vijftien jaar en officieel mag ook niemand zich melden voor hem”, zei hij destijds.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login