Nieuws

Manager Cardiff City: ‘We zijn serieus in gesprek met Feyenoord’

on

Lex Immers heeft grote indruk gemaakt op de supporters van Cardiff City. Zij zien hun held het liefst nog veel langer bij hun club blijven. Omroep West nam de proef op de som en vroeg enkele Cardiff-fans naar Immers..

“Een geweldige, geweldige speler”, noemt één van de fans Immers, die dit halfjaar wordt gehuurd van Feyenoord. “Hij is te goed om in het Championship te spelen, hij is meer een speler voor de Premier League”, stelt een andere Cardiff-supporter. “Hij is een heel goede speler, ik hoop dat we hem definitief aantrekken. Ik denk dat we hem voor twee tot vier miljoen kunnen kopen.”

.

Cardiff-manager Russell Slade is ook al tijden erg te spreken over Immers. De coach wil hem graag vastleggen. “We zijn serieus in gesprek met Feyenoord”, zei Slade onlangs al. Immers moest afgelopen weekeinde verstek laten gaan tegen Sheffield Wednesday. Hij kampte namelijk met een blessure. In veertien wedstrijden namens Cardiff maakte de aanvallende middenvelder al vijf doelpunten. Desondanks mist de club uit Wales de play-offs voor promotie naar de Premier League.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login