Nieuws

Management: ‘Geertruida stelt geen onredelijk hoge eisen en heeft intentie om bij Feyenoord te blijven’

on

Volgens het Algemeen Dagblad betreurt Lutsharel Geertruida de commotie die is ontstaan nu Feyenoord heeft laten weten de stekker uit de contractonderhandelingen met de Feyenoord-verdediger te hebben getrokken.

Technisch directeur Frank Arnesen liet gisteren aan het AD weten dat Feyenoord niet kan voldoen aan het salaris dat de rechtsback wil verdienen indien hij zijn nog een seizoen doorlopende contract openbreekt en verlengt.

De zaakwaarnemer van Geertruida tegenover het AD: ,,De indruk wordt nu gewekt dat de onderhandelingen zijn gestopt omdat Lutsharel buitensporige bedragen vraagt, maar dat is absoluut niet aan de orde. Dat de onderhandelingen vier maanden geleden zijn gestart, klopt. Maar er is in die periode ook maandenlang niet gesproken. De club en de speler liggen uit elkaar, maar er zit geen schokkend gat tussen vraag en aanbod.”

De zaakwaarnemer gaat verder: “Lutsharel heeft de intentie om te blijven. Na de berichtgeving van gisterenochtend ontstaat er een beeld dat hij onredelijke hoge eisen stelt met eventueel een toekomst elders in zijn achterhoofd, maar dat is onterecht. Hij wil helemaal niet dwarsliggen om vervolgens transfervrij te vertrekken. Integendeel.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply