Nieuws

‘Management en personeel Feyenoord geïnformeerd dat er opnieuw loonoffers gevraagd kunnen worden’

on

De aanhoudende maatregelen om het coronavirus te beteugelen raken Feyenoord in het hart. Zoals bekend lijdt de voetbalclub verlies met elke gespeelde thuiswedstrijd omdat er was begroot en gehoopt dat er vanaf januari weer wedstrijden met publiek mogelijk zouden zijn. Om met alle medewerkers uit deze crisis te komen wordt er gewerkt aan meerdere scenario’s richting de zomer. Dit meldt Rijnmond op hun website.

Rijnmond meldt dat de Rotterdamse volksclub een probleem heeft. Deze week is het management en personeel geïnformeerd dat er opnieuw loonoffers gevraagd worden, tenzij Feyenoord opeens een enorme financiële meevaller heeft. Maar blijven vragen om loonoffers aan het personeel is geen permanente optie.

Een alternatieve route om de crisis door te komen is volgens de regionale omroep de afronding van de komst van een investeerder. Er is inmiddels meer dan één serieuze kandidaat die zich heeft gemeld om met Feyenoord om tafel te gaan. Als alles volgens planning gaat beginnen deze gesprekken rond het voorjaar. De verwachting van Feyenoord is dat het daarna zeker nog enkele maanden duurt voordat dit gedeelte van het traject is afgerond.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply