Nieuws

Malacia: ‘Sinds ik speel, hebben we in de competitie nog niet verloren’

on

Tyrell Malacia is volgens Rijnmond.nl klaar voor het nieuwe seizoen van Feyenoord. De linksback kon in de eerste seizoenshelft weinig op speelminuten rekenen, maar leefde onder Dick Advocaat helemaal op. De twee hebben een bijzondere band en delen de ongeslagen status.

Malacia: “Sinds ik speel, hebben we in de competitie nog niet verloren. Het draait natuurlijk om het team, maar ik kijk natuurlijk ook naar mijn prestaties. Het ging zeker lekker.”

Malacia vindt het dan ook jammer dat de competitie in maart werd stopgezet. Na het laatste duel van Feyenoord met Willem II (2-0) roemde Advocaat de verdediger van Feyenoord nog. “Dat hoofdje van hem vind ik wel echt heel leuk. Als hij aan het lachen is, is hij geweldig”, zei de 72-jarige Hagenaar na het laatste competitieduel van Feyenoord.

Het zegt iets over de band die Malacia met Advocaat heeft. De linksback ging zowel privé (hij verloor zijn opa) en daardoor ook sportief door een moeilijk periode. “Hij heeft veel met mij gesproken en hij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Die boost had ik zeker nodig en dat heeft me goed gedaan. Ik ben zeker blij dat hij nog een jaar de trainer van Feyenoord is.”

.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login