Nieuws

Malacia: ‘Je moet niet in paniek raken’

on

Tyrell Malacia stond er in de afgelopen weken behoorlijk vaak naast, maar mocht tegen sc Heerenveen weer in de basisopstelling van Feyenoord starten. Dat gegeven luisterde de jonge vleugelverdediger prompt op met een doelpunt.

In gesprek met FOX Sports zegt de linksback: “De overwinning is het mooist, maar mijn eerste doelpunt is ook mooi. Maar drie punten zijn belangrijk vandaag. Ik denk dat we de wedstrijd goed beginnen. De eerste helft was goed, het begin van de tweede helft was goed. Daarna zakt het in. Dan moeten we als team bij elkaar komen en zorgen dat het niet erger wordt. Je moet niet in paniek raken en zorgen dat je de wedstrijd goed uitspeelt.”

Malacia tekende voor de 0-4. “Ik dacht, ik loop door en kijk wel waar ik kom. Uiteindelijk kwam ik ver en besloot ik te schieten. Meestal geef ik een voorzet. Ik heb al eerder gezegd dat ik belangrijk wil zijn met assisten, en af en toe een doelpuntje wil meepikken. Maar eerst moet ik mijn man uitschakelen.” Is hij definitief weer een basisspeler bij de Rotterdammers? “Of ik mijn plek terug heb? Ik train hard en heb veel gesproken met belangrijke mensen om mij heen.”

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou