Nieuws

Maatregelen Feyenoord Academy vanwege coronavirus

on

Sportcomplex Varkenoord van Feyenoord Academy is dit weekend gesloten. Dit is besloten naar aanleiding van de landelijke af-/aangekondigde maatregelen tegen het coronavirus.

Alle competitie- en oefenwedstrijden en toernooien tot en met 31 maart zijn afgelast. Tot die tijd is Varkenoord enkel toegankelijk voor spelers en medewerkers van Feyenoord Academy. De kantine aan de Sportclub-zijde blijft deze periode gesloten. Voor de week van maandag 16 t/m vrijdag 20 maart is een voorlopig trainingsschema opgesteld, uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen. Let op: Alle trainingen zijn besloten.

Medewerkers, ouders/verzorgers en spelers van Feyenoord Academy hebben vrijdag een e-mail ontvangen met hierin alle informatie over en de gevolgen van het coronavirus. De algemene en belangrijkste maatregelen zijn als volgt:

  • Medewerkers werken tot en met 31 maart zo veel mogelijk thuis.
  • Indien men last krijgt van verkoudheid, hoesten of koorts, dan meteen melden en thuisblijven.
  • Indien men echt niet vanuit huis kan werken, dan via hoofd, manager of coördinator overleg hoe/waar te werken.
  • Binnen Feyenoord, De Kuip en Varkenoord niet meer dan 100 personen maximaal bij elkaar.
  • Alle medewerkers en spelers uit Noord-Brabant blijven tot en met 31 maart thuis. Spelers ontvangen van Mark Onderwater (coördinator fysieke training) een aangepast programma, dat thuis moet worden gevolgd.

Uiteraard wordt ook binnen Feyenoord Academy de actuele situatie in Nederland omtrent het coronavirus continu gemonitord, met de mogelijkheid om hier indien nodig snel en passend op in te spelen. Eventuele nieuwe informatie volgt via deze website en Feyenoord.nl.

Bron: FEYENOORD.nl

You must be logged in to post a comment Login