Nieuws

Maasgebouw heeft kampioensuitstraling (incl video)

on

Bezoekers van De Kuip kunnen er nu echt niet meer omheen dat Feyenoord landskampioen van het seizoen 2016-2017 is geworden. Het volledige Maasgebouw van De Kuip heeft sinds vandaag (vrijdag) namelijk een prachtige kampioensuitstraling gekregen. Naast een levensgroot Feyenoord-logo prijkt ook het speciaal ontwikkelde kampioenslogo op het Maasgebouw..
In opdracht van Feyenoord begon Feyenoord Business Club-lid Sizo (specialist in in- en outdoor signing) afgelopen maandag om 07:00 uur – nog geen vijftien uur na het laatste fluitsignaal van de kampioenswedstrijd – met het verfraaien van het Maasgebouw. Vrijdag rond het middaguur werd de laatste ruit beplakt, waarmee dit unieke project na vierenhalve dag werd afgerond.

.

Een korte impressie van dit project, waarvoor onder meer een timelapse werd gemaakt vanaf het dak van het Topsportcentrum, vind je hieronder in de videospeler.

.

.

Supporters die willen genieten van de kampioensuitstraling van het Maasgebouw krijgen hier ruim de tijd voor. De logo’s zullen in principe tot de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2017-2018 zichtbaar blijven.

.

De uiting die op het Maasgebouw te zien is, is onderdeel van de speciale kampioensstijl die Feyenoord heeft ontwikkeld in samenwerking met marketing-communicatiepartner Your Media Group. Deze stijl was de afgelopen week al te zien op alle officiële Feyenoord-uitingen, waaronder de speciale website www.feyenoordkampioen.nl, de diverse banners en vlaggen die al eerder rond De Kuip werden opgehangen en de speciale kampioenstram die Feyenoord in samenwerking met de RET door Rotterdam laat rijden. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login