Nieuws

Lurling: “Feyenoord-tijd geen mislukking”

on

Anthony Lurling speelt zondag met NAC Breda tegen zijn oude club Feyenoord. De Brabander speelde twee seizoenen in Rotterdam, maar was niet geliefd bij de fans.

De inmiddels 35-jarige Lurling kijkt niet alleen maar met teleurstelling terug op zijn periode bij Feyenoord. “Mensen zien mijn periode in Rotterdam wel eens als een mislukking, maar zelf denk ik daar heel anders over”, zegt hij tegen Voetbal International. “Ik heb daar in twee seizoenen toch ruim zestig wedstrijden gespeeld.”

“Ik heb Champions League-voetbal gespeeld met Feyenoord en speelde ook mee in de Super Cup-wedstrijd tegen Real Madrid. Dat is niet veel spelers gegeven. Ik ben bij Feyenoord binnen gekomen als de opvolger van Jon Dahl Tomasson en moest de concurrentie aan gaan met het grote talent Robin van Persie”, aldus Lurling.

“Daarnaast had Feyenoord net de UEFA Cup gewonnen, ga er maar aan staan. Het was jammer dat ik met een achterstand binnenkwam nadat ik mij als speler van Heerenveen niet populair had gemaakt in De Kuip. Helaas heb ik dat niet om kunnen buigen in mijn tijd als Feyenoord-speler: in elk geval niet bij een klein gedeelte van het Legioen. En dat ze dan jaren later spreekkoren hebben over je moeder is niet anders. Ik maak me daar in ieder geval niet druk om en haal er zelfs motivatie uit”, aldus Lurling, die Feyenoord zondag treft in Breda.

Bron: Goal.com

You must be logged in to post a comment Login