Nieuws

Luke Wilkshire: ‘Ik ben volledig fit’

on

Luke Wilkshire is in de interlandperiode in Rotterdam achtergebleven om te werken aan zijn fysieke gesteldheid. Net als Karim el Ahmadi en Colin Kazim-Richards was hij niet volledig fit, maar inmiddels is dat anders, zegt de Australiër tegen RTV Rijnmond.

“Ik ben fit. Tijdens de interlandperiode heb ik hard gewerkt na een paar extra rustdagen,” vertelt Wilkshire. “De aanpassing is achteraf bezien heel snel en goed verlopen.”

Ook qua spel vindt Wilkshire dat er een stijgende lijn is. Niet alleen voor hemzelf, maar voor het hele team: “We zijn ons aan het verbeteren, we creëeren veel kansen en benutten er inmiddels ook meer. Daardoor krijgen we ook meer wat we verdienen. Waar ik wil staan over een paar weken? In elk geval hoger dan waar we nu staan, dat mag duidelijk zijn. We moeten blijven winnen om stapsgewijs te kunnen stijgen.”

Wilkshire wil nog niet ver vooruit kijken en richt zich eerst op het duel met Heracles Almelo van komende zaterdag. “Dat is opnieuw een belangrijk duel, thuis moeten we de punten pakken. Voor de interlands hadden we de goede vorm te pakken, we moeten blijven winnen om echt aan te haken.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_8019.PNG

You must be logged in to post a comment Login