Nieuws

Luc Castaignos op huurbasis naar Vitesse

on

Luc Castaignos komt Vitesse versterken en sluit per direct aan bij de Arnhemse selectie. De 24-jarige spits wordt voor één seizoen gehuurd van Sporting Lissabon.blank">Bekijk deze video op www.youtube.com</a> of schakel JavaScript in als dit is uitgeschakeld in je browser.</div></div>
Castaignos doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord. In dienst van de Rotterdamse ploeg maakte de aanvaller ook zijn debuut in het betaald voetbal. In het seizoen 2010|2011 liet Castaignos met vijftien doelpunten in de Eredivisie van zich spreken. Daarmee verdiende hij een transfer naar Internazionale. Vervolgens was Castaignos drie seizoenen belangrijk voor FC Twente, waar hij respectievelijk dertien, veertien en tien treffers maakte in de Eredivisie. Na avonturen bij Eintracht Frankfurt en Sporting Lissabon keert de aanvaller dit seizoen weer terug op Nederlandse bodem.

Castaignos over zijn terugkeer naar Nederland: “Ik heb goede gesprekken gehad met Vitesse. De keuze voelt goed en ik wil weer belangrijk zijn voor een team. We willen met Vitesse in alle competities zo goed mogelijk meedoen en daar wil ik mijn bijdrage aan leveren.”
Technisch directeur Mo Allach over de versterking: “We wilden de spitspositie zo goed mogelijk dubbel bezet hebben. Met de komst van Luc is dat gelukt. Luc weet wat er gevraagd wordt van een spits, zowel in de Eredivisie als in Europees verband. Nu Luc aansluit, hebben we ook in de aanvalslinie volop concurrerend vermogen.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login