Nieuws

‘Luc Castaignos in gesprek met Vitesse’

on

In de jacht op een opvolger van clubtopscorer Ricky van Wolfswinkel, is Vitesse uitgekomen bij Luc Castaignos. De spits zit bij Sporting Lissabon op een dood spoor.

.

Castaignos werd vanmiddag gesignaleerd op Papendal, het trainingscomplex van Vitesse. Hij zou daar in gesprek zijn met de directie van de Arnhemmers. 

.

De carrière van Castaignos doet wel wat denken aan die van Van Wolfswinkel, zijn mogelijke voorganger bij Vitesse. Net als Van Wolfswinkel een jaar geleden, is Castaignos toe aan een nieuwe uitdaging na een mislukt avontuur in het buitenland. Castaignos komt bij Sporting zelden aan spelen toe. Daarvoor, bij Eintracht Frankfurt en Internazionale, had de voormalig Feyenoorder het ook moeilijk.

.

Van Wolfswinkel vond bij Vitesse zijn plezier in het voetbal terug. Na een productief jaar verdiende hij een mooie transfer naar FC Basel. Castaignos lijkt te hopen op een vergelijkbaar scenario. 

.

Vitesse heeft in Yuning Zhang een tweede spits, maar de Chinees is nog te licht voor een vol seizoen eredivisie en Europees voetbal. De club toonde eerder ook belangstelling in Samuel Armenteros van Heracles Almelo. Die club wees een eerste bod resoluut af.

.

Vitesse gaat desgevraagd niet in op namen van spelers.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login