Nieuws

‘Louis van Gaal in beeld als opvolger Van Bronckhorst’

on

Louis van Gaal wordt in de wandelgangen gelinkt aan Feyenoord, meldt verslaggever Bart Nolles zondagavond bij VTBL. Van Gaal ‘lijkt echt een optie’ voor de Rotterdamse club, zegt hij. Feyenoord zoekt voor na dit seizoen een opvolger omdat Giovanni van Bronckhorst ermee stopt.

“Technisch directeur Martin van Geel zegt dat er officieel nog niemand is benaderd. Dat zei hij afgelopen vrijdag in diverse interviews”, zegt Nolles bij VTBL. “Hij zei toen ook dat Dirk Kuyt echt nog geen optie is. Dat mag ook niet, want hij heeft zijn papieren nog niet. Dus waarschijnlijk is hij ook geen optie als assistent.”

“Vandaag was De Klassieker in De Kuip en ik heb één naam meerdere keren gehoord. Een man die eigenlijk gestopt is, maar het is geen publiek geheim dat hij vaker benaderd is: Louis van Gaal. Dat lijkt echt een optie voor Feyenoord”, aldus Nolles.

Theo Janssen vraagt zich af of Van Gaal gezien zijn verleden bij Ajax geaccepteerd gaat worden door Het Legioen. “Hij lijkt me daar ook niet de persoon voor”, voegt Willem van Hanegem toe. “Ze moeten Van Bronckhorst overhalen om toch iets langer te blijven”, aldus Henk Fraser.

Van Gaal werd de afgelopen jaren meerdere keren in verband gebracht met Feyenoord. De club zocht een opvolger voor Ronald Koeman en Van Gaal schijnt in die periode benaderd te zijn door Van Geel. Het werd uiteindelijk Fred Rutten.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login