Nieuws

Lopes Cabral, Karsdorp en Dammers aanwezig bij eerste training

on

Rodny Lopes Cabral, Rick Karsdorp en Wessel Dammers maken deel uit van de spelersgroep die woensdag 25 juni aanstaande de eerste training van het nieuwe seizoen afwerkt. Het drietal, dat afgelopen seizoen uitkwam in Feyenoord A1 en in het bezit is van een eerste profcontract bij Feyenoord, sluit tijdens de voorbereiding aan bij de eerste selectie. Lopes Cabral ging vorig seizoen in de winterstop al mee op trainingskamp naar Marbella. De eerste training van het seizoen 2014-2015 onder leiding van trainer Fred Rutten vindt woensdag vanaf 14.00 uur plaats in De Kuip.

Ook Lucas Woudenberg, Matthew Steenvoorden, Elvis Manu en Anass Achahbar melden zich woensdag in De Kuip. Zij keren terug van de clubs waarvoor zij afgelopen seizoen op huurbasis uitkwamen en maken deel uit van de selectie waarmee Feyenoord aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen begint. Datzelfde geldt voor doelman Warner Hahn, die overkomt van FC Dordrecht. De jeugdinternational tekende vorig seizoen al een driejarig contract bij Feyenoord. Otman Bakkal en Samuel Armenteros keren niet meer terug in De Kuip.

De internationals Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Terence Kongolo en Jordy Clasie, die momenteel met het Nederlands elftal deelnemen aan het WK in Brazilië, ontbreken op de eerste oefensessie, evenals de jeugdinternationals Sven van Beek, Tonny Vilhena en Jean-Paul Boёtius. Aangezien zij in mei nog in actie kwamen met Jong Oranje, sluiten zij op maandag 30 juni voor het eerst aan bij de selectie.

De selectie voor de eerste training op 25 juni ziet er als volgt uit:

Keepers: Erwin Mulder, Warner Hahn, Kostas Lamprou en Ronald Graafland.

Verdedigers: Rodny Lopes Cabral, Joris Mathijsen, Matthew Steenvoorden, Lucas Woudenberg en Miquel Nelom.

Middenvelders: Ruud Vormer, Rick Karsdorp, Lex Immers, Joey Sleegers en John Goossens.

Aanvallers: Ruben Schaken, Wesley Verhoek, Graziano Pellè, Mitchell Te Vrede, Wessel Dammers, Anass Achahbar en Elvis Manu.

Drie dagen na de eerste training wacht Feyenoord de eerste wedstrijd van de oefencampagne. Op zaterdag 28 juni speelt de ploeg om 15.00 uur vriendschappelijk tegen sv Honselersdijk.

Bron: Feyenoord.nl

20140623-162640-59200293.jpg

You must be logged in to post a comment Login