Nieuws

Linssen: ‘Ik word plat gebeld, maar er is momenteel niets concreet’

on

Volgens Valentijn Driessen én Martijn Krabbendam, die gisteren te gast waren in het voetbal praatprogramma Veronica Inside, zou Feyenoord weer contact hebben opgenomen met Bryan Linssen.

Dick Advocaat zou volgens de verslaggevers aandringen op de komst van de linkeraanvaller, omdat Feyenoord momenteel zonder linksbuiten zit. Zoals bekend is Sam Larsson afgelopen seizoen verkocht en is Luis Sinisterra vermoedelijk tot de winterstop uitgeschakeld.

Linssen staat hoog op het verlanglijstje van de Rotterdammers, maar volgens Linssen zelf kwamen hij en Feyenoord er financieel niet uit en zou de kleine aanvaller nu rustig verder kijken en schermen met diverse andere aanbiedingen.

Echter zou Advocaat volgens VI niet willen opgeven en zou er dus weer gesproken worden tussen Arnesen en het kamp van Bryan Linssen.

Het Algemeen Dagblad heeft gisterenavond contact met Linssen opgenomen. Linssen zelf zegt nog met niemand contact te hebben gehad. ,,Ik word plat gebeld, maar er is momenteel niets concreet. Ik neem dit allemaal voor kennisgeving aan.”

You must be logged in to post a comment Login