Nieuws

Linssen: “Ik hoop ze vanaf woensdag wel weer binnen te schieten”

on

Bryan Linssen was de volgende speler die voor de camera’s van FoxSports verscheen. In gesprek met Vincent Schildkamp liet de aanvaller van Feyenoord weten dat hij gisteren nog een mooie kerstkaart van keeper Pasveer ontvangen heeft, “maar die scheur ik ook door.” Zei Linssen met een knipoog.

Linssen: “Je weet dat Pasveer ontzettend goed staat de keepen, dus je moet van goede huizen komen om hem binnen te koppen.” Doelde de aanvaller op de vele gemiste kansen van zijn ploeg.
Over zijn eigen spel is Linssen nog steeds niet tevreden: “Het valt net niet mijn kant op. Dat is verschrikkelijk. De tweede helft hebben we prima gespeeld, maar we hebben veel kansen gecreëerd. Dit was een onnodige nederlaag.”

Linssen gaat verder: “Ik heb vorig jaar ook kansen gemist bij Vitesse, maar nu word ik er meer uitgelicht. Dit omdat ik andere kansen niet scoor, maar dat is niet anders..” Ik moet ze weer gaan maken, en daar was ik vandaag graag mee begonnen. Ik kom wel dichterbij, ik kreeg ook wel eens een paar wedstrijden geen kansen, maar ik hoop ze vanaf woensdag wel weer binnen te schieten.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply