Nieuws

Linssen: ‘Ik heb wel een dansje gedaan’

on

Ik heb wel een dansje gedaan”, bekent Bryan Linssen, nadat Feyenoord donderdagavond stand heeft gehouden tegen Olympique Marseille. “Maar we zijn er nog niet. We gaan naar de finale, die willen we winnen.”

Linssen is ‘onwijs trots’ na het volgende hoofdstuk in het Europese sprookje van Feyenoord dit seizoen. “Op het team, dat ik hier onderdeel van mag zijn. Het is megavet. Ik ben onderaan de ladder begonnen, bij Fortuna, die stonden toen vijftiende in de Gouden Gids Divisie.”

“Sindsdien steeds een stapje omhoog, en dat ik dan uiteindelijk op m’n 31ste al in een Europese halve finale mocht staan was once in a lifetime. Als je van zo laag komt is dat iets waar je heel trots op bent.”

De Feyenoord-bus arriveerde donderdag later dan gepland bij het kolkende Stade Vélodrome. Desondanks was niemand bij Feyenoord onder de indruk van de sfeer, zegt Linssen. “Het zet je op scherp, niemand had er moeite mee. Deze groep is als een familie, we hebben altijd elkaars rug. Niemand laat elkaar vallen. Ook in zo’n stadion kunnen we op elkaar rekenen.”

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply