Nieuws

Linssen: ‘Dat honderdste doelpunt moest ik wel in stijl doen’

on

Met een geweldig hakje maakte Bryan Linssen woensdagavond zijn honderdste eredivisiegoal. Bovendien haalde hij Feyenoord met zijn treffer uit een lastige situatie in het thuisduel met sc Heerenveen (3-1). “Dat honderdste doelpunt moest ik wel in stijl doen”, knipoogde Linssen na afloop.

Na de wedstrijd tegen sc Heerenveen kreeg Linssen een shirt van de technische staf waarop zijn bijzondere mijlpaal stond gedrukt. “Ik denk dat ik een prima speler in de eredivisie ben. Het zegt me dat ik het goed gedaan heb in mijn carrière”, zegt de 30-jarige aanvaller van Feyenoord.

Ondanks zijn sterke start van dit seizoen, is er regelmatig kritiek op Linssen als spits van Feyenoord. De Limburger vindt dat hij critici niet de mond hoeft te snoeren. “Ik denk dat ik het hier zal blijven houden, totdat ik hier weg ga. Zo zijn de media en de mensen. Dat blijft toch doorsudderen, zolang ik blijf scoren. Volgens mij ben ik samen met Sébastien Haller nu gedeeltelijk topscorer van de eredivisie (met vijf doelpunten, red.). Ik denk niet dat iemand er wat van kan zeggen.”

Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply