Nieuws

Line-up LIVE! @De Kuip gewijzigd na kritiek

on

LIVE! @De Kuip! brengt van 17 t/m 27 augustus een aantal bekende Nederlandse artiesten naar het Zomerterras in De Kuip voor intieme concerten. Afgelopen donderdag is de line- up bekend gemaakt en de ticketverkoop gestart.

Denken in mogelijkheden
Karin de Haas, eigenaar van marketing- en evenementenbureau Dehaasprojecten, zag door de coronacrisis de werkzaamheden abrupt wegvallen. “Wij organiseren o.a. grootschalige evenementen zoals Disney On Ice met gemiddeld 4500 bezoekers per show. Op dit moment is het onduidelijk wanneer deze shows weer kunnen plaatsvinden. Stilzitten is echter geen optie en wij denken graag in mogelijkheden.”

Het Zomerterras in De Kuip biedt een unieke locatie voor kleinschalige concerten om muziekliefhebbers weer van live concerten te laten genieten en artiesten een podium te bieden. Voor De Kuip kwam dit initiatief ook als geroepen. Het stadion heeft zwaar te lijden onder de coronacrisis en heeft moeite het hoofd boven water te houden. Zonder live voetbal en evenementen missen zij 100% van hun inkomsten en de enige mogelijkheid om te overleven, is door er creatief mee om te gaan.

Verandering in line up
Na aankondiging van het evenement, kwamen er echter diverse reacties los, waardoor de organisatie besloten heeft om de line up aan te passen. Helaas zullen Jeroen van der Boom, Glennis Grace en Xander de Buisonjé niet optreden tijdens LIVE! @De Kuip. Vanzelfsprekend was dit een moeilijke beslissing omdat De Kuip een lange traditie heeft als evenementenlocatie voor nationale en internationale artiesten.

“Als organisatie vinden we het echter belangrijk dat we, vooral in deze tijd, een evenement neerzetten waarbij iedereen zich prettig en welkom voelt” aldus De Haas. Nieuwe artiesten voor LIVE! @De Kuip! zullen volgende week bekend gemaakt worden.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop over LIVE! @DeKuip! op www.Ticketpoint.nl.

Bron: DeKuip.nl

Foto: Marvin Veltrop

You must be logged in to post a comment Login