Nieuws

‘Lex staat straks gewoon weer in de basis’ 

on

Lex Immers lijkt door de komst van Marko Vejinovic en Simon Gustafson te moeten vrezen voor zijn basisplaats bij Feyenoord, maar zaakwaarnemer Frank Schouten heeft er vertrouwen in dat de aanvallend ingestelde speler gewoon weer een basisplaats zal krijgen bij de Nederlandse topclub.

“Lex heeft vijf seizoenen achter elkaar werkelijk alles gespeeld en zijn trainers John van den Brom, Maurice Steijn, Ronald Koeman en Fred Rutten, hebben allemaal hetzelfde aangegeven: Lex is zo belangrijk voor een elftal. Zijn statistieken hebben dat ook altijd weer keihard bewezen. Met ADO Den Haag en Feyenoord heeft hij de laatste vier seizoenen altijd Champions of Europa League gespeeld, dus Lex raakt nu echt niet in de war als hij een keertje twee oefenwedstrijden niet in de basis begint”, doelt de belangenbehartiger tegenover Voetbal International. op de duels met VVV-Venlo (2-1 verlies) en Southampton (3-0 verlies).
Schouten is van mening dat Immers door zijn werklust nog altijd van grote toegevoegde waarde zal zijn voor Feyenoord. “Hij heeft bij Feyenoord al voor veel hetere vuren gestaan en komt altijd weer sterker terug. Let maar op, Lex staat straks gewoon weer in de basis. Hij blijft gewoon zijn ding doen, zoals hij dat altijd doet. Daarbij, nog geen jaar geleden is op initiatief van Feyenoord zijn contract langdurig opengebroken omdat de directie en trainersstaf hem toen pertinent niet wilden verkopen aan de clubs die zich voor hem hadden gemeld”, aldus de zaakwaarnemer.

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login