Nieuws

Lex Immers terug op trainingsveld

on

Lex Immers heeft maandagmiddag de buitentraining hervat. De middenvelder ontbrak afgelopen week op het trainingsveld en in de competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo van vrijdag, nadat hij in de vorige wedstrijd tegen sc Heerenveen een verrekking aan zijn enkelbanden had opgelopen. Zijn rentree op het trainingsveld betekende een volgens stap in het herstel van de middenvelder, die door de medische staf intensief wordt behandeld om zo snel mogelijk weer speelklaar te zijn.

Terwijl Immers samen met hersteltrainer Marcel Cas op Varkenoord aan zijn herstel werkte, namen de assistent-trainers Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst op het naastgelegen veld de rest van de selectie onder hun hoede. Bij afwezigheid van hoofdtrainer Ronald Koeman hadden zij de leiding over de eerste training van Feyenoord sinds de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen VVV.

Het trainersduo had op Varkenoord de beschikking over een verder complete selectie, die door de aanwezigheid van de dit seizoen aan Excelsior verhuurde Elvis Manu en Mats van Huijgevoort uit in totaal 26 spelers bestond. Voor hen stond er onder meer een uitgebreid positiespel over de helft van het veld op het programma.

Met de maandagtraining ging voor Feyenoord de voorbereiding op de volgende competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk van start. In aanloop naar het uitduel van aankomende zondag traint de selectie nog viermaal. Dinsdagochtend (11.00 uur), woensdag- en zaterdagochtend (beide 10.30 uur) staan er op Varkenoord openbare trainingen op het programma. Donderdag is de selectie vrij, terwijl de training van vrijdag besloten is.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login