Nieuws

LET OP: Zondag weer geen treinen van en naar De Kuip

on

Feyenoord-supporters kunnen aanstaande zondag 11 maart voor en na de thuiswedstrijd tegen AZ (aanvang 16:45 uur) geen gebruik maken van pendeltreinen van en naar station Rotterdam Stadion. Dit vanwege werkzaamheden aan het spoor.

Supporters die zondag toch met de trein naar de wedstrijd in De Kuip komen, kunnen uitstappen op station Rotterdam Zuid of station Rotterdam Lombardijen. Op die stations stoppen zondag echter ook minder treinen: twee in plaats van vier per uur. Dat betekent dat supporters aanstaande zondag rekening moeten houden met een langere reistijd. Wel stoppen er na afloop van de wedstrijd twee Intercity’s extra op Rotterdam Zuid richting Rotterdam Centraal.

De vertrektijden van de treinen zijn kort van tevoren te checken op www.ns.nl (ook voor nieuwe en actuele informatie over de werkzaamheden van ProRail).

Gratis reizen met RET

Tram en bus zijn een goed alternatief voor reizen met de trein. Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login